Kocken Sang Hoon Degeimbres

Upptäck hur Kocken Sang Hoon Degeimbres använder OFYR i sitt restaurangkoncept.

Upplevelse-faktorn inom hotell & restaurang

Det har skett en dramatisk förändring i kundens förväntningar inom hotell- & restaurangbranschen. Utomordentlig service och mat i världsklass har blivit normen. Idag handlar allt om upplevelsen. Tack vare möjligheten att erbjuda gäster en storslagen matlagningsshow utomhus har OFYR blivit kockens bästa vän.

Mångsidigt och stort

OFYRs styrkor slutar inte där. Våra matlagningsenheter erbjuder befriande mångsidighet och möjligheten att laga enorma mängder mat. Den stora Plancha-aktiga stekytan tillagar kött, fisk och grönsaker på en och samma gång—hur enkelt som helst. Lägg till våra grillgaller och spett för att utöka matlagningen med traditionella grillmetoder. De flesta proffskockar häpnas över de till synes enkla och vedeldade OFYR-enheternas näst intill obegränsade möjligheter.

Perfekt till catering

OFYR har också blivit en favorit för många inom catering. Vare sig det är bröllop, jubileum eller andra sorters evenemang som gäller blir OFYR en uppseendeväckande höjdpunkt för gästerna. Risken finns att det blir fler fotografier på OFYR-enheten än på bruden under ett bröllop! Utöver OFYRs vanliga matlagningsenheter finns även OFYR XL och OFYR Trailer—en transportabel variant av OFYR XL. Vid större tillställningar kan två kockar enkelt samsas om XL-modellen.

För samman människor

En av de främsta fördelarna med OFYR inom sociala tillställningar är de personliga upplevelser och sociala samspel som uppstår. De flesta andra grillenheterna på marknaden döljer kockens skicklighet under ett lock eller bakom en lucka. OFYR fungerar precis tvärtom: magin gör sig fullt synlig för gästerna. Ett evenemang går ut på att föra samman människor och ge plats till unika upplevelser som stärker sociala band. Detta är precis vad OFYR går ut på. Låt antingen dina gäster laga utsökt mat på egen hand eller låt proffsen bjuda publiken på en äkta grillshow. Oavsett samlas gästerna kring elden där en gemensam fascination över matlagningsenheten bjuder till en öppen och välkomnande stämning.

OFYR Tabl’O

Även det senaste tillskottet i OFYRs familj av matlagningsenheter—OFYR Tabl’O—fyller ett nyckelbehov inom hotell- & restaurangbranschen. Med hjälp av denna nya och attraktiva bordsgrill får du tillgång till massor av tänkbara matlagningskoncept utomhus. Grillen eldas med lukt- och rökfria kokosbriketter och låter gästerna plocka mat från buffén och grilla på egen hand vid sitt bord. Alternativt kan kocken tillaga maten på nära håll direkt vid bordet. OFYR Tabl’O lyfter bordsgrillen till nya höjder.