SmÀlt camembert och nötkex

topshot-melted-camembert

Öppna osten och lĂ€gg tillbaka den i trĂ€asken. SkĂ€r tunna korsade skĂ„ror pĂ„ ostens ovansida med en skarp kniv. Strö timjan, vitlök, chili samt muskot pĂ„ osten och hĂ€ll sedan honung och WorcestershiresĂ„s ovanpĂ„. StĂ€ll dĂ€refter trĂ€asken pĂ„ stekplattan i 10-15 minuter tills osten smĂ€lter.  Rosta brödet i lite olivolja pĂ„ stekplattan under tiden. LĂ€gg brödskivorna i osten pĂ„ mĂ„fĂ„ och servera pĂ„ en gĂ„ng.


Ingredienser:

  • 1 liten Camembert i trĂ€ask
  • 1 tsk fĂ€rsk timjan
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 msk honung
  • 1 tsk finhackad fĂ€rsk chili
  • FĂ€rskriven muskot
  • Worcestershire sĂ„s
  • Tunt skivade russinbröd