RotKantarelltoast med parmesan

kantareller

Rensa och riv ner kantarellerna i mindre bitar. Stek ur vÀtskan ur dem i OFYRŽs wokpan.

TillsÀtt lök och smör och stek mjuk, tillsÀtt grÀdde och koka ihop. Smaka av med salt och grovmalen svartpeppar, finstrimlad bladpersilja. Stek brödet frasigt pÄ hÀllen och lÀgg pÄ svampstuvningen. Garnera med finriven parmesan och smörgÄskrasse.


 
  • 1L kantareller rensade och i mindre bitar
  • 2st schalottenlökar (Finhackade)
  • 2 dl grĂ€dde
  • 25g smör
  • 3msk olivolja
  • 3msk hackad persilja
  • Salt och svartpeppar
  • Lagrad parmesanost
  • SmörgĂ„skrasse 
  • 4 skivor levainbröd