Porchetta

IMG_0065

Kryssa och flÀk ut sidan. Krydda köttsidan med salt, peppar och övriga ingredienser. Bind ihop den till en rulle. 

TrÀ pÄ den pÄ OFYRŽs Rotisserie med motor och hÀng den över grillen. LÄt den grilla i ca 4 timmar beroende pÄ storlek (innertemp 80 grader). Justera höjden efter vÀrmen i OFYREN. Servera med tomatsallad, rÄstekt potatis och parmesanmajonnÀs. 

  • 1 st FlĂ€sksida med svĂ„l  Flingsalt
  • svartpeppar
  • 2st Vitlöksklyftor
  • FĂ€rsk timjan
  • FĂ€rsk salvia
  • FĂ€rsk rosmarin
  • 2st citroner
  • 2 msk Rostade och malda fĂ€nkĂ„lsfrön
  • Olivolja