Pesto Tear & Share bröd

Recipe_breekbrood_600_600px

Blanda basilika med pinjenötter, parmesan och olivolja till en hÄllfast pesto. Krydda med salt och peppar.

KnÄda till en boll av brödmixen, vatten samt smör och lÄt degen jÀsa i 40 minuter. Kavla sedan ut degen till en stor skiva och bred pÄ peston. Rulla ihop degen tÀtt och skÀr den till 1,5 cm lÄnga delar. LÀgg dem pÄ en bakplÄt och lÄt jÀsa i ytterligare 30 minuter. Baka brödet i din OFYR Pizzaugn pÄ 180°C i 30 minuter. Bryt det fÀrdigbakade brödet i bitar.

Bon Appétit!


Ingredienser:

  • Âœ brödmix för vitt bröd
  • 10 g smör
  • 15 g pinjenötter
  • 1 dl olivolja
  • 140 ml vatten
  • Âœ knippe basilika
  • 75 g parmesan