Jordgubbar med Basilika och Peppar
Vad Àr det bÀsta med det hÀr receptet? Att det inte behövs nÄgon vÄg!
Stek jordgubbarna i en klick smör direkt pÄ stekplattan och deglacera med antingen Pedro Ximenez eller annan söt och sirapsaktig sherry. Krydda rikligt med fÀrskmalen svartpeppar. HÀll jordgubbarna och den utsökta sÄsen i en skÄl.
Servera i djupa tallrikar och toppa med lÀcker vaniljglass samt fÀrskt hackad basilika, rivet limeskal och svartpeppar.
Vad Àr det bÀsta med det hÀr receptet? Att det inte behövs nÄgon vÄg!
Stek jordgubbarna med lite smör direkt pÄ stekplattan och déglacera med antingen Pedro Ximenez eller nÄgon annan söt sirapsaktig sherry. Krydda generöst med peppar. LÀgg jordgubbarna och sÄsen i en skÄl.
Servera i djup tallrik och toppa med lĂ€cker vaniljglass och fĂ€rskt hackad basilika, rivet limeskal och fĂ€rskmald peppar.Â
Ingredienser:
- Jordgubbar
- Pedro Ximenez
- Glass
- Basilika
- Lime
- Svartpeppar